top of page

Angående aktiviteter på banen gjennom uken.

Kjære medlemmer og spillere på Polarsirkelen Golfpark.

Vi vil med dette informere om en del faste aktiviteter som foregår på banen, dette for å skape en forståelse for aktiviteten, samt at du som spiller kan velge utslagstider eventuelt dager å spille på, der det ikke er fullt på banen :-)


Mandager begynner Bedriftscupen kl. 18.30

Det startes da fra flere utslag, å det spilles scramble. Det er ikke alltid det er fullt på alle utslagssteder, så det er mulig å spille innimellom, men må da vise hensyn til de som spiller i turneringen. Her kan du se hvilke dager, og hvilke hull som i utgangspunktet er opptatt.

Tirsdager har vi Juniortrening fra kl.17.00 - 19.00

På juniortreningene benytter vi som regel driving range den første timen, og puttegreen gjerne etterpå. Noen ganger går vi på banen for å gi juniorene en innføring i hvordan det er å spille der, og forsøker å vise de hvordan de skal vise respekt overfor bane og andre spillere. Vis hensyn til disse, de er dine nye medspillere i fremtiden :-)

Ønsker du å bidra med juniorsatsningen vår, be med deg, eller bli med noen av juniorene å spill en runde. Dette kan bidra til forståelse begge veier, og kanskje en kunnskapsdeling er på sin plass :-)Onsdager = Midtukegolf

Denne turneringen går over hele sesongen, det er mulig å finne den igjen i golfbox, å melde seg på der. Klassene er delt inn etter hcp og vi kårer Konge eller Dronning, Prins eller Prinsesse og Rookie of the Year.

De tre beste rundene av totalt åtte teller med i sammendraget. Det gis poeng etter plassering på resultatliste.

Her er poengberegningen:

1. 250

2. 200 

3. 160 

4. 135 

5. 110 

6. 100 


I finalrunde dobler vi poengene.

Polarsirkelen Golf ønsker spesielt de som har tatt VTG kurset tidligere, men ikke tatt steget inn i det trivelige turneringsmiljøet vi har i klubben hjertelig velkommen. 


Torsdager har vi dametrening fra kl. 17.00 -

Hver torsdag fra kl.17.00 og utover ettermiddagen, holder klubbens damer på med trening for damer. Her vil vi på det sterkeste anbefale damer som føler at de trenger hjelp til å komme i gang, eller få noen tips, å møte opp.

Dette har blitt et veldig populært tilbud som damegruppen i klubben har dratt i gang.

(Bildet øverst er fra en slik treningsøkt)


Mandag kl. 11.00

I tillegg til disse aktivitetene på ettermiddagstid, er seniorgolfen på formiddagen en populær aktivitet blant våre seniorer. I hovedsak hver mandag, kan du spille sammen med seniorene, de starter også med shotgun start, som tilsier at det startes på flere utslagssteder samtidig. Derfor litt vanskelig å komme inn i mellom her. Men må du spille akkurat i den tiden, kan du spørre om å delta sammen med de, eller spørre om det er noen hull ledig.


Siste innlegg

Se alle

Endringer på Bedriftsgolfen

https://www.polarsirkelen-golf.no/bedriftsgolf Hei, Det er rift om plassen og starttidene på golfbanen vår. Og det skal vi være glade for. Vi har valgt å ikke stenge banen for andre spillere under avv

Comments


bottom of page