top of page

Baneåpning 2023


Vi kan endelig åpne banen! Dete vil skje torsdag 18.mai klokken 08:00. GolfBox er nå åpnet for bestilling av starttid.


Praktisk info: Vi åpner alle hull bortsett fra hull 4. Der har vi enda snø i fairway og rough, i tillegg til at det er veldig bløtt på store deler av dette hullet. Håper imidlertid på at vi kan åpne også dette hullet til eller i løpet av førstkommende helg. Håper alle respekterer dette.


Vi har ellers mange områder som fortsatt er under arbeid, men disse områdene er merket med blått. (Tillatt å droppe ut av området, men ikke nærmere hullet.)

Greenene er veldig fine til årstiden å være. Vi har enda ikke vertikalskjært eller dresset greenene, så det er fortsatt merker etter hullpipeluftingen som ble gjort før vi stengte banen sist høst. Men til tross for dette er det meget bra forhold. Vi har allerede klippet greenene på 7mm høyde, og vil klippe på denne høyden en liten periode før vi går ned på 5mm. Nye hullplasseringer er også satt på alle greener.


Når temperaturer i greenene og andre forhold ligger til rette, vil de bli vertikalskjært, dresset og resådd.

Etter hvert og ut i fra behov, vil vi komme i gang med å klippe både fairway, rougher og nærområder til greener.


Det er fortsatt litt is i greenbunker på hull 1 i dag, men håper denne kan være klar til torsdag. Hvis ikke, bruk fri dropp ut av denne.


VIKTIG: HUSK Å REPARERE NEDSLAGSMERKER PÅ GREENENE, OG HUSK Å LEGGE TILBAKE OPPSLÅTT TORV.

Velkommen til årets golfsesong på Alteren!

Siste innlegg

Se alle

17.mai Status på banen.

Status Golfbane. Det begynner å tørke litt opp, men fortsatt så bløtt på fairwayer at vi enda ikke vil kjøre på disse for klipping. Men, vi regner med at vi kan starte klipping 18. eller 19.mai. Det v

Stengt klubbhus 11.05.-24

På kommende lørdag er det et privat arrangement på klubbhuset, vi ber derfor medlemmer om å holde seg til range og bane, fra kl. 16.00 på fredag 10.05. til søndag 12.05.-24 kl 09.00 Banen blir åpnet,

Comments


bottom of page