top of page

Baneinfo før KM 2023


Kommende helg arrangeres klubbmesterskapet over to dager. Turneringskomiteen kommer med mere info om dette.


Når det gjelder banen så skal følgende oppgaver gjøres frem mot mesterskapet:

Alle bunkere blir renskåret og satt i god stand. Fairways og røff blir klippet fortløpende gjennom hele uken, og på fredag klippes igjen fairways på hele banen slik at vi kan ha best mulig forhold på disse. Alle røffer blir ferdig klippet på torsdag på 38 mm.


Greener blir klippet hele uken på 4,5 mm, og på fredag blir de valset med vår green roller. Det blir nyklipte greener både lørdag og søndag før start. Det blir også satt nye hull på fredag ettermiddag, og igjen nye hull på lørdag ettermiddag etter at 1.runde er unnagjort. Det kommer til å bli litt mere utfordrende hullplasseringer spesielt på søndagens runde. Det er tross alt klubbmesterskap.


Vi satser også på å få vår gamle singelklipper i drift slik at vi kan klippe foregreen på alle hull (11mm).

Vi skal beitepusse alle yttergrenser slik at markeringspinner vises godt, som igjen tar bort all tvil om ballen er inne eller ute. Gjelder rødt og hvit. Det blir fortsatt noen områder som er merket med blått som gir muligheten for fri dropp, og noen kan bli fjernet.

Det blir etablert ny droppesone på hull 4. Blir godt merket med hvit spray.


Som dere ser, så vil vi som jobber med banen legge forholdene så godt til rette som mulig. Nå er det bare opp til deg/dere å melde dere på til denne flotte helgen med godt vær og god golf.

Siste innlegg

Se alle

17.mai Status på banen.

Status Golfbane. Det begynner å tørke litt opp, men fortsatt så bløtt på fairwayer at vi enda ikke vil kjøre på disse for klipping. Men, vi regner med at vi kan starte klipping 18. eller 19.mai. Det v

Stengt klubbhus 11.05.-24

På kommende lørdag er det et privat arrangement på klubbhuset, vi ber derfor medlemmer om å holde seg til range og bane, fra kl. 16.00 på fredag 10.05. til søndag 12.05.-24 kl 09.00 Banen blir åpnet,

Kommentare


bottom of page