top of page

Doning før sesongstart 2023Det nærmer seg åpning av banen! Snøen forsvinner fort nå, og vi må nå starte opp med organisert doning. Det blir felles doning på søndag fra klokken 12:00 og utover.


Prioriterte oppgaver vil være:

  • Raking av løv og kvist på hull 5, både på platået før den beryktede "dalen" og nedre del ved green. På platået må det rakes langs hele høyre side samt frempå kanten. Nede ved greenen er det mye løv og kvist som må fjernes rundt området der det står flere store trær på den lille "haugen". Også en del løv langs høyre side ned mot denne haugen.

  • Kappe ned masse småtrær og kvist langs hele høyre side på hull 1. Kappet legges ned i ulike sprekker og fordypninger i terrenget. Det skal kun stå store trær igjen. Dette for at vi skal åpne opp utsikten mot fjorden, samt slippe sollys lettere inn på fairway.

  • Plukke stein på de av fairwayene som er klare for dette. Gjeldet hull 1, 2, 4, 8 og 9. Også noen store steiner på driving range som må plukkes. Dette for at vi ikke skal ødelegge aggregat under klipping.

Fortsetter dette været og vi får godt oppmøte på doning, er det store muligheter til at vi kan åpne banen for spille til neste helg - om ikke før.

Hvis noen ønsker å bidra utenom doningen er det bare å dra utover å gjøre noen av disse oppgavene. Fint om dere tar med egne løvriver om dere har. Vi har 2-3 stk tilgjengelig på banen, så det vil bli for lite ved godt oppmøte. Ryddesager har vi et par stykker av, men vil du ta med egen hadde det vært fint.


NB! Lørdag er det arrangert konfirmasjon på klubbhuset, så derfor tar vi fellesdoning først på søndag. Under fellesdoning blir drivingrange STENGT.

Siste innlegg

Se alle

17.mai Status på banen.

Status Golfbane. Det begynner å tørke litt opp, men fortsatt så bløtt på fairwayer at vi enda ikke vil kjøre på disse for klipping. Men, vi regner med at vi kan starte klipping 18. eller 19.mai. Det v

Stengt klubbhus 11.05.-24

På kommende lørdag er det et privat arrangement på klubbhuset, vi ber derfor medlemmer om å holde seg til range og bane, fra kl. 16.00 på fredag 10.05. til søndag 12.05.-24 kl 09.00 Banen blir åpnet,

Comments


bottom of page