top of page

Har du husket å betale kontingenten for i år?


Vi har dessverre noen som ennå ikke har betalt sin kontingent til klubben, for spillerett og medlemskap. Vi ønsker ikke å gå til inkassovarsling for dette. Så vi gjør nå forsøk med å minne medlemmer på om at de kanskje har glemt noe.

Vi minner også på regler for dette, skal du spille hos oss, så må du betale kontingent for medlemskap og betale for spill på en eller annen måte.

Vi har flere alternativer, og muligheten for å dele opp betalingen.


Ønsker du ikke å spille eller være medlem kommende sesong, så må dette varsles til klubben før den 31.12. året før sesongen starter. Dette fordi Norsk Golfforbund regner medlemmer pr. 01.01. som klubben må betale for.


Om du ønsker en betalingsløsning som gjør det litt lettere for deg i hverdagen, kan du ta kontakt med klubben, så finner vi en løsning.


Håper vi sees på banen, med årets røde tag på baggen.


PS. Det vil bli foretatt kontroll av disse etter hvert, på banen. Medlemstaggene skal henge synlig på baggen.

Siste innlegg

Se alle

17.mai Status på banen.

Status Golfbane. Det begynner å tørke litt opp, men fortsatt så bløtt på fairwayer at vi enda ikke vil kjøre på disse for klipping. Men, vi regner med at vi kan starte klipping 18. eller 19.mai. Det v

Stengt klubbhus 11.05.-24

På kommende lørdag er det et privat arrangement på klubbhuset, vi ber derfor medlemmer om å holde seg til range og bane, fra kl. 16.00 på fredag 10.05. til søndag 12.05.-24 kl 09.00 Banen blir åpnet,

コメント


bottom of page