top of page

Vårt Klubbhus 

Litt om klubbhuset

Polarsirkelen Golf ble startet med kun noen brakker som klubbhus i 1999, da var det 6 hull som ble satt i stand på dugnad, med god innsats av flittige og ivrige sjeler. I 2010 ble banen utvidet til en 9 hulls bane, og det nye klubbhuset ble planlagt, og reist. Huset og banen sto klar i 2014 slik det fremstår i dag.

I klubbhuset finnes det i dag en liten PRO shop, som selger kun det mest nødvendige, slik som pegger, baller, hansker og noe logo materiell.

Vi har et kjøkken og utsalg av diverse varer, som mineralvann, sjokolade og is. Kaffe er det også mulig å få kjøpt. Det er ikke daglig drift i kjøkkenet, men dette benyttes ved turneringer og tilfeldige dager.

Garderobe med dusj og toaletter finnes også i klubbhuset.

 

Huset leies ut til private arrangementer, slik som konfirmasjoner og bryllup.  

Redigert bilde av huset.jpg
Redigert bilde av huset.jpg

Klubbhuset

Klubbhuset ved Polarsirkelen Golf park, ligger på banens høyeste punkt, og har en flott utsikt utover banen på Nord siden, mens du kan kaste ditt blide åsyn ut over Ranfjorden fra sørsiden.

Utleie av klubbhuset

Klubbhuset leies ut til festlig sammenkomster. Bryllup, konfirmasjon eller andre festlige lag. Her kan du kombinere tilstelning med en innføring i golf om du ønsker det.

For forespørsler:

post@polarsirkelen-golf.no

 

Klubbhuset i festdrakt 3.jpg
bottom of page