top of page

Baneåpning 29.05.22Da det har vært veldig bra oppmøte på doningsdagen og at flere gode hjelpere har stått på sammen med banekomiteen, blir det ikke mer doning før baneåpning på søndag 29.05.


I går ble dukene tatt av alle greener da veksten nå virker å være bedre utenfor dukene enn under slik været i det siste. Greenene ble også vannet godt etter de ble tatt av.


I dag vil Martin dresse en del områder på fairway som nå er luftet og resådd. Så vil disse områdene bli sloddet. På lørdag skal han klippe alle greener og sette nye hull. I tillegg skal banen merkes med både out og røde pinner.


Nytt av året er følgende
  • Tidligere område langs høyresiden på hull 2 som var merket med hvitt samt området bak green 8, vil nå bli merket med rødt, og de hvite markeringene for out er historie.

  • På hull 3 vil vi ta i bruk det nye utslaget fra gul tee, noe som gjør dette hullet ca 10 m lengre.

Anbefaling: På grunn av en del dårlige områder både på fairways og rough, noe som vi også skal jobbe en del med, anbefaler vi alle å benytte seg av ballplassering på hele spillefeltet. Bedre å spille fra områder med gress enn å slå opp dødt område som sliter. Ved turneringer er det turneringskomiteen som avgjør når og hvor ballplassering tas i bruk.


Så ønsker vi alle medlemmene velkommen til å endelig å få spille på vår bane!

Siste innlegg

Se alle

Endringer på Bedriftsgolfen

https://www.polarsirkelen-golf.no/bedriftsgolf Hei, Det er rift om plassen og starttidene på golfbanen vår. Og det skal vi være glade for. Vi har valgt å ikke stenge banen for andre spillere under avv

Comments


bottom of page