top of page

Banearbeid uke 26


Det vil gjøres omfattende banearbeid i kommende uke.

Vi får besøk av Agne fra Byneset Golf og muligens også en medhjelper derfra. Alle greener skal vertikal skjæres, hullpipeluftes, tilsettes luft med egen luftemaskin som pumper luft ned i greenene, resåes, gjødsles og dresses.

De fleste av fairwayene skal vertikalskjæres og resåes.


Jobben starter mandags kveld når greenene blir vertikal skjært. Så går det slag i slag fra tirsdag ved lunchtider og frem til og med torsdag.


I denne perioden vil enkelte hull ikke være spillbare mens jobben pågår. Vi prøver å få det til slik at kun ett og ett hull blir stengt i gangen. Da er det bare å plukke opp ballen og gå videre til neste hull. Greener vil også komme til å være noe ujevne mens vi jobber, og helt til vi er ferdige og har fått slutt dresset disse. Vi vil prøve å få gjort unna greenene i løpet av tirsdag kveld for så og starte jobben med fairwayene på onsdag. Men vær obs på at det kan bli endringer på dette hvis nødvendig.


Vi kommer også til å ha behov for 5-7 mann på tirsdag fra lunch, for å skyve propper av greenene etter hullpipeluftingen. Beste redskap her er gode gamle snøskyvere som de brukte på skøyteisen før i tiden :) Ta med en slik hvis du har og kan stille opp.

Siste innlegg

Se alle

Årsmøte Polarsirkelen Golf

Årsmøte i PG vil bli avholdt tirsdag 19. mars 2024 Tid. kl. 19:00 Sted: Polarsirkelen VGS. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må sendes inn til styret senest to uker før årsmøte dato. Sendes til:

bottom of page