top of page

BanestatusBanekomiteen og noen gode hjelpere har de siste ukene gjort en formidabel jobb med greenene. Vi freset av massevis av snø, samt hakket og fjernet opp mot ca. 10 cm med is på hver av greenene.


Deretter dekket vi alle greenene med vekstduk. Disse ble tatt av midlertidig på fredag, og Martin kunne da klippe alle greenene hvor flere av disse allerede var grønne og fine. Etter at de var ferdigklippet ble alle greener vertikalskjært. Vi holder nå på med dressing av greenene, men fikk "slangehavari" og måtte avslutte. Sigmund ordner ny hydraulikkslange slik at vi får dresset resterende greener. Etter det blir de vannet før vi igjen drar over vekstdukene. Ny klipping av greenene på onsdag eller torsdag.


Baneåpning? Hvis alt går etter planen og ikke nye havari oppstår håper vi å kunne åpne banen til helga - senest på søndag. Men, for at dette skal skje er vi avhengig av at medlemmene er flinke til å møte opp når vi nå skal ha doning. Alternativt hvis banekomiteen og Martin må gjøre alt av forarbeide blir det senere baneåpning.

Førstkommende tirsdag blir det stordoning hvor førsteprioritet er skraping og maling av klubbhus. Hvis godt oppmøte og overskudd på arbeidskapasitet vil vi også kunne ta diverse vedlikehold på banen. Ta derfor med plast/løvrive.


Eventuell siste doning vil bli på lørdag hvor det også er planer om fjerning av vekstduker og klipping av greener, samt setting av nye hull før åpning. Ny informasjon om dette kommer etter dugnaden på tirsdag.

Det oppfordres derfor så mange som mulig om å møte opp på tirsdag slik at vi kan få gjort mest mulig både på klubbhus og bane.Comments


bottom of page