top of page

Bookingsystem for golfbilerKjære medlemmer og gjester.


Som en del av å tilby golfbilutleie på en smidigere måte til våre medlemmer har vi nå inngått samarbeidsavtale med @EAGL.app


.EAGL leverer teknologi og mobilapp som gjør golfbilene våre nøkkelløse, og dermed forenkler både administrasjon hos klubben, samt gjør det enklere for dere å booke golfbil via app. Det er også mulig å bare skanne en QR koden på bilen på stedet, og kjøre av sted. Betaling skjer via appen.


Polarsirkelen Golfklubb er én av et ti-talls klubber som installerer denne tjenesten i år, noe som gjør at du som golfer kan bruke appen på flere golfbaner.

Du kan laste ned appen ved å søke opp EAGL i appstore eller Google Play, eller laste den ned her: www.eagl.app/golfer

Det er enkelt å ta i bruk tjenesten, og for å komme i gang kan dere følge disse enkle stegene:

  1. Last ned appen

  2. Registrer deg

  3. Legg inn ønsker betalingsmåte.

  4. Velg klubb fra kartet i appen og forhåndsbook en bil, eller finn din nærmeste golfbil, scan QR koden på bilen og kjør i vei.

  5. Betaling gjøres i appen når du er ferdig.

  6. Pass på å book bil med tidspunkt før din starttid, så du rekker å hente ut bil å komme deg til tee 1 til din angitte starttid. Bilen åpnes på ditt booking tidspunkt (ikke før).

For å være hyggelig med dine medgolfere, setter vi pris på om du setter bilen til lading om det er mulig når du er ferdig med runden. Slik sikrer vi at alle alltid har fulladet golfbil tilgjengelig for leie når de måtte ønske.

Siste innlegg

Se alle

17.mai Status på banen.

Status Golfbane. Det begynner å tørke litt opp, men fortsatt så bløtt på fairwayer at vi enda ikke vil kjøre på disse for klipping. Men, vi regner med at vi kan starte klipping 18. eller 19.mai. Det v

Stengt klubbhus 11.05.-24

På kommende lørdag er det et privat arrangement på klubbhuset, vi ber derfor medlemmer om å holde seg til range og bane, fra kl. 16.00 på fredag 10.05. til søndag 12.05.-24 kl 09.00 Banen blir åpnet,

コメント


bottom of page