top of page

Bruk av golfbiler fremoverPå grunn av mye regn en periode nå samt dyster værmelding fremover, så vil det bli stopp eller begrenset utleie/bruk av golfbiler på banen. Dette er på grunn av at en golfbil lett lager stygge spor/sår i banen som det vil være vanskelig å få reparert inneværende sesong.


Vi kommer til å lage markeringer på banen hvor det kan, og hvor det ikke kan kjøres de periodene/dagene at det er greit med bruk av golfbil. Viktig at disse blir fulgt samt at følgende regler også overholdes.

Det er ikke tillatt å kjøre på fairway/semigreen nærmere enn 10 meter fra greenene. Her skal all kjøring og parkering foregå i røff.


Når banen er våt skal det kjøres forsiktig på hele banen, og det skal ikke foretas brå svinger da disse river opp gresset. Unngå å kjøre der det helt tydelig er bløte områder som vi har en del av, spesielt i dog leg høyre langt opp på hull 2 og nede på hull 8.


Det skal alltids kjøres i rough så langt det er mulig på hele banen. Selv om en kjører golfbil, så trenger en ikke alltid å kjøre helt frem til ballen hvis denne ligger i et bløtt område på fairway eller i spesielt dårlige områder på fairway.


Hvis disse regler overholdes, så vil det være mulig å bruke golfbilen i større grad, selv i litt dårlig vær og på litt bløte baner. Men selvfølgelig under svært dårlige forhold, må det påberegnes stopp i bruk av golfbil.


Det er nå stengt for booking av golfbil i Eagl appen i første omgang til og med tirsdag. Når banen er blitt forsvarlig merket og at forholdene bedres litt, så vil vi igjen åpne for booking og bruk av golfbil.

Siste innlegg

Se alle

17.mai Status på banen.

Status Golfbane. Det begynner å tørke litt opp, men fortsatt så bløtt på fairwayer at vi enda ikke vil kjøre på disse for klipping. Men, vi regner med at vi kan starte klipping 18. eller 19.mai. Det v

Comentarios


bottom of page