top of page

DoningI forbindelse med at greenkeeper Agne fra Byneset kommer oppover for å gjøre et par jobber for oss, trenger vi litt hjelp.


Agne skal kjøre en maskin på alle greener for å pumpe luft ned i disse. Dette er også gjort en gang tidligere i år.

Etter det skal alle greener hullpipeluftes, dvs. han drar opp propper på ca 4 cm. Disse må vi ha hjelp til å få skjøvet ut av greenene. Fint redskap til dette er gode gamle snøskyvere som de bruke på skøytebaner i gamledager. Der hvor greenen ligger nært skog eller dal, så kastes dette der. På greener som ligger langt unna slike områder, skyver vi proppene av greenen og laster disse opp i skuffen på vår traktor for så å kjøre disse til egnet sted.

Eksakt når dette blir i helga, lørdag eller søndag og klokkeslett vil bli annonsert senest fredag.


Håper at noen har anledning til å avsette litt tid til å hjelpe banekomiteen med dette, og at vi kanskje kan få se noen nye fjes for en gang skyld også.

Dette er en viktig jobb for at greenene skal få best mulig grunnlag for å overleve vinteren på en god måte.

Siste innlegg

Se alle

17.mai Status på banen.

Status Golfbane. Det begynner å tørke litt opp, men fortsatt så bløtt på fairwayer at vi enda ikke vil kjøre på disse for klipping. Men, vi regner med at vi kan starte klipping 18. eller 19.mai. Det v

Stengt klubbhus 11.05.-24

På kommende lørdag er det et privat arrangement på klubbhuset, vi ber derfor medlemmer om å holde seg til range og bane, fra kl. 16.00 på fredag 10.05. til søndag 12.05.-24 kl 09.00 Banen blir åpnet,

Comments


bottom of page