top of page

GravearbeidTorsdag, fredag og lørdag blir det en del gravearbeid på banen, og hull 4 og 8 blir mest berørt. Vi skal også gjøre ferdig området rundt der hvor vi har skiftet ut kummer på hull 2/9.


Vi skal grave grave flere dreneringsgrøfter på de bløte områdene som vi har på hull 4 og 8. Nye dreneringsrør, grus og singel skal legges i disse. Noe skal kobles til eksisterende kummer, og noen skal ledes ut av banen og i ulike dalsøkk.


Vi vil være avhengig av at flere har anledning til å hjelpe Mikal Martin og meg med denne jobben. Vi trenger hjelp til diverse grus- og singelfrakting med vår traktor. Vi trenger også hjelp til å grave frem endene på eksisterende dreneringsrør som ligger i grøfta mellom hull 2 og 8. Disse er grodd igjen, så vi må frigjøre disse endene igjen. Litt senere skal disse og andre eksisterende dreneringsrør forsøkt spyles opp igjen. Det vil være mer enn nok av arbeidsoppgaver. Ta gjerne med spiss spade eller annet grave utstyr.


De som ikke kan bidra på dagtid kan bidra på ettermiddags tid. Vi skal ordne med kaffe og noe enkelt å bite i til doner mannskapet.

Fint om de som har anledning til å bidra, kan melde fra.

Regner med oppstart ca kl 11:00 på torsdag.

Siste innlegg

Se alle

Endringer på Bedriftsgolfen

https://www.polarsirkelen-golf.no/bedriftsgolf Hei, Det er rift om plassen og starttidene på golfbanen vår. Og det skal vi være glade for. Vi har valgt å ikke stenge banen for andre spillere under avv

Comments


bottom of page