top of page

Klubbmesterskapet 2021Velkommen til årets høydepunkt - Klubbmesterskapet!


I fjor hadde vi deltakerrekord for klubbmesterskapet med 54 deltagere. Vi satser på en gjentakelse av den flotte opplevelsen det var. Og er det noen som kan tukte fjorårets laveste mannescore gjennom Martin Fredrik Granes 159, og laveste damescore gjennom Lisbeth Karlsengs 179?


I år blir feltet delt i flere klasser etter alder. Det blir 9 klasser. Klasser med færre enn 3 påmeldte vil om mulig bli slått sammen med annen klasse. Klassene premieres med 1/3.

De to som får pokalene med seg hjem og som kåres til årets klubbmestere blir henholdsvis den dame/herrespilleren med lavest score over 36 hull, uansett klasse.


Klassen herrer eldre senior (født 1961 eller tidligere) er satt opp med rødt utslagssted. Spillere i klassen herrer eldre senior som ønsker å konkurrere om klubbmestertittelen må melde fra om dette i kommentarfeltet under påmelding, sånn at vi får endret utslagsted til gult.

Det forventes mange deltakere sånn at vi sannsynligvis må avvikle to starter begge dagene. Hvis du har ønske om sen eller tidlig start skrives dette i kommentarfeltet ved påmelding. Hvis sen eller tidlig start er uvesentlig melder du deg på uten kommentar.


​V E L M Ø T T !!

Siste innlegg

Se alle

Endringer på Bedriftsgolfen

https://www.polarsirkelen-golf.no/bedriftsgolf Hei, Det er rift om plassen og starttidene på golfbanen vår. Og det skal vi være glade for. Vi har valgt å ikke stenge banen for andre spillere under avv

Comments


bottom of page