top of page

Nye golfsimulatorer

Oppdatert: 30. nov. 2023Til alle medlemmer og venner og venners venner!

Endelig er katta ute av sekken.


Gjennom det siste året har Polarsirkelen Golf brukt all kunnskap og dugnads ånd for å ivareta og videreføre det flotte anlegget vi har på Altern siden klubben ble startet har det vært utallige arbeidstimer med dugnad for at vi kan ha det vi har i dag! Tusen takk fra alle oss til alle dere som har gjort det dere har gjort.


Det nye styret som ble etablert i Q1 2023 fikk godkjenning fra Årsmøte til å igangsette et meget etterlengtet og ønsket prosjekt. Vi kalte prosjektet Sim 2.0.


Som mange av dere har sett så er sim senteret vært fullbooket i helgen grunnen til dette er at de nye simulatoren er kommet og de monteres opp i helgen.

Så fra i dag, mandag står 2 flonke nye Trackman Simulatorer og venter på dere.


Dette er en gledens dag for ALLE golf glade mennesker i Rana og omegn. Et stort løft for ungdommen som vi gjør alt for og at de skal finne gleden i golf. Et stort løft for alle oss som ønsker å bli like god som Viktor Hovland. Et kjempeløft for våre fantastiske seniorer som får se hvordan sim golf er i 2023


Dette er en gledens dag for Polarsirkelen Golf!Siste innlegg

Se alle

17.mai Status på banen.

Status Golfbane. Det begynner å tørke litt opp, men fortsatt så bløtt på fairwayer at vi enda ikke vil kjøre på disse for klipping. Men, vi regner med at vi kan starte klipping 18. eller 19.mai. Det v

Comments


bottom of page