top of page

Sweden Invitational 2023


Nå er alt klart til årets golftur til Umeå som går fra 7-10 september. Golfrundene spilles fredag på Sørfors, lørdag på Normjøle og avslutning søndag på Umeå Golf på rød/gul "slinga".


Det blir busstransport fra hotellet til banene tur/retur på fredag og lørdag. Dette inngår i påmeldingsavgiften.

Det er bestilt 20 rom på Clarion Collection Hotel Uman fra torsdag til søndag.

Pris pr. rom pr. natt: SEK 1110,- for enkeltrom og SEK 1310,- for dobbeltrom.

De som ønsker et av de forhåndsbestilte rommene kan melde fra om dette under påmeldingen, eller sende sms til Ronny Forslund på tlf: 416 75 442.


Alle deltagerne må selv betale for sitt rom ved ankomst/avreise og for greenfee på de ulike banene. Se forøvrig mer info som kommer på GolfBox under turneringen Sweden Invitational.


Hvis noen lurer på noe rundt denne turneringen og oppholdet, ta gjerne kontakt med Ronny Forslund på tlf: 416 75 442.

Husk å være rask med påmelding hvis du/dere ønsker av forhåndsbestilte hotellrom. De som ikke er booket i navn før 14.august blir avbestilt da hotellet krever dette for å holde av så mange rom.


De som velger å melde seg på etter denne datoen, må regne med å må ordne med hotell/overnatting selv.

Siste innlegg

Se alle

17.mai Status på banen.

Status Golfbane. Det begynner å tørke litt opp, men fortsatt så bløtt på fairwayer at vi enda ikke vil kjøre på disse for klipping. Men, vi regner med at vi kan starte klipping 18. eller 19.mai. Det v

Stengt klubbhus 11.05.-24

På kommende lørdag er det et privat arrangement på klubbhuset, vi ber derfor medlemmer om å holde seg til range og bane, fra kl. 16.00 på fredag 10.05. til søndag 12.05.-24 kl 09.00 Banen blir åpnet,

Comments


bottom of page